به گزارش آوای ورزش،غلامرضا محمدی در خصوص تکمیل سهمیه‌های کشتی آزاد در المپیک تاکید کرد: امیدوارم این سختی‌هایی که تحمل کرده‌ایم را به شیرینی در توکیو تمام کنیم. ما اولین کشوری بودیم که توانستیم ۶ سهمیه کامل را به دست آوریم که با همت بچه‌ها و حمایت فدراسیون اتفاق افتاد. ما می‌دانستیم باید کار را در آلماتی تمام کنیم. اگر این اتفاق نمی‌افتاد کار ما در صوفیه سخت می‌شد. راحت ترین و منطقی‌ترین کار این بود که در مسابقات گزینشی آسیایی با تمام قدرت ظاهر شویم و خوشبختانه توانستیم به سهمیه کامل برسیم و با ۶ دلاور به توکیو خواهیم رفت، این مقدمه خوبی برای کشتی ما بود.

وی که در یک گفتگوی تلویزیونی حضور داشت ادامه داد: در جهانی ۲۰۱۹ ما سه سهمیه به دست آورده بودیم و در سه وزن کار باقی مانده بود خدا را شکر می‌کنم که حالا راحت تر راهمان را تا توکیو ادامه می‌دهیم. از همان جایی که کارمان را برای المپیک آغاز کردیم، من برحسب وظیفه پاسخگوی تمام اتفاقاتی که رخ داد هستم. من به مردم تعظیم کرده و باید پاسخگوی نتایج باشم.

محمدی با اشاره به اینکه کار انتخاب تیم المپیکی از جهانی ۲۰۱۹ نورسلطان استارت خورد، خاطرنشان کرد: کار ما هرچند دیر اما از نورسلطان آغاز شد. چون برای موفقیت در المپیک به پروسه ۴ ساله و زمان ایده آل ۸ ساله نیاز هست. متأسفانه با شیوع کرونا که شرایط سختی را برای همه دنیا به وجود آورد، ما بعد از آسیایی هند، از اواخر سال ۹۸ تا دی ماه ۹۹ عملاً اردویی نداشتیم و صرفاً اردوی کوتاه مدتی قبل از جام جهانی صربستان داشتیم. یعنی عملاً چند ماه کشتی‌گیران ما رها شدند.

سرمربی تیم ملی آزاد نقطه آزاد از لیگ برتر به عنوان آغاز روند انتخابی نام برد و گفت: با هماهنگی فدراسیون و سازمان لیگ مجوز برگزاری لیگ گرفته شد و این رقابت‌ها درواقع نقطه شروع کار انتخابی ما بود که ما همه کشتی گیران را رصد کرده و نفرات مستعد نیز به منظور آینده نگری به اردوی تیم ملی دعوت شدند. بعد از آن انتخابی جهانی صربستان برگزار شد که به منزله مرحله دوم چرخه انتخابی ما بود. ما همان وقت در برنامه این را دیده بودیم که امکان دارد جهانی لغو شود که همینطور هم شد. بعد از لیگ بلافاصله در دی ماه اردو شروع شد و ۱۵ مرحله اردو تا روز اعزام تیم ملی آزاد به توکیو در برنامه قرار گرفت. تمام تمرینات ما برنامه ریزی شده در حال اجراست و کادر فنی با حمایت فدراسیون برنامه‌هایش را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به حضور تیم‌های منتخب در تورنمنت‌های بین المللی تصریح کرد: تورنمنت اوکراین با رویکرد آینده نگری به اعزام چند کشتی گیر جوان اختصاص داشت. بعد از آن به ایتالیا رفتیم. لازم بود که بهنام احسان پور برای آخرین بار در وزن ۶۵ کیلوگرم محک بخورد و همچنین علیرضا کریمی بعد از دو سال دوری روی تشک بیاید. برنامه ما برای سه وزنی که سهمیه داشتیم و سه وزنی که سهمیه نداشتیم متفاوت بود.

وی افزود: در اسفند ماه نیز برای رضا اطری و حسن یزدانی در اوزان ۵۷ و ۸۶ کیلوگرم مسابقه انتخابی برگزار شد. اگر دم از انتخابی می زنیم، نه در حد حرف، بلکه در عمل هم انجام دادیم. وقتی حسن یزدانی برای انتخابی روی تشک می‌آید یعنی حجت بر همه تمام است که هیچ کشتی‌گیری بدون انتخابی به المپیک نمی‌رود، حالا این انتخابی به دو روش انتخابی مستقیم و حضور در تورنمنت‌هاست.

سرمربی تیم ملی آزاد به دلیل عدم اعزام مدعیان ۶۵ کیلوگرم به لهستان اشاره کرد و گفت: نفر اول انتخابی که امیرمحمد یزدانی بود که به گزینشی اعزام شد و سر وزن قانونی کشتی گرفت. مرتضی قیاسی هم در قهرمانی آسیا سر وزن مبارزه کرد و چون هر دو کشتی گیر وزن کم کن هستند، اگر آنها را به لهستان می‌فرستادیم، دیگر به درد المپیک نمی‌خورند.

محمدی تاکید کرد: در ۷۴ کیلوگرم مسابقه درون اردویی بین عبادی و امامی برگزار شد چون عبادی به عنوان نفر دوم انتخابی محق بود. یونس امامی به عنوان جوان آینده دار و مدال دار جهانی برنده این کشتی بود که به گزینشی رفت و سهمیه گرفت و حسین خانی نیز به عنوان نفر اول انتخابی تیم ملی در قهرمانی آسیا نایب قهرمان شد. در ۹۷ کیلوگرم نیز شعبانی که نفر اول انتخابی بود قهرمان آسیا شد و محمدحسین محمدیان هم سهمیه المپیک را گرفت.

وی در مورد انتقاداتی که در خصوص عدم اعزام مجتبی گلیج به مسابقات لهستان می‌شود، تصریح کرد: گلیج در ۹۷ کیلوگرم هم به شعبانی باخت و هم به محمدحسین محمدیان، ولی ما گلیج را رها نکردیم، او را به بلغارستان فرستادیم که از گردونه خارج نشود. نفرات برنده گلیج هم در آسیایی و هم در گزینشی خوب نتیجه گرفتند و به لحاظ تفکرات فنی هیچ نیازی نبود گلیج وارد چرخه انتخابی برای المپیک شود چون در انتخابی به هر دو نفر باخته است. او اگر می‌خواهد در چرخه جهانی نروژ باشد باید در جام تختی کشتی بگیرد. گلیج جزو کشتی گیران بااخلاق و دوست داشتنی ماست. علیرضا کریمی مدال دار جهان است، عقبه خوبی در ۹۷ کیلوگرم دارد و در جاکارتا با وزن سبک تر قهرمان این وزن شده، در این مدت هم به دلیل مصدومیت در برخی رقابت‌ها غایب بوده، او را هم در کنار محمدیان و شعبانی به لهستان می‌فرستیم.

دارنده ۴ مدال نقره و برنز کشتی جهان میدان دادن به همه سرمایه‌های کشتی در وضعیت کنونی کرونا را اقدامی خوب از سوی فدراسیون و کادر فنی عنوان کرد و افزود: ما برای شرکت در جام زیلکوفسکی ۱۸ و ۱۹ خرداد به لهستان می‌رویم که بعد از آن تیم خود را بشناسیم.

محمدی در پایان در مورد انتقادات اخیر هادی از عدم دعوتش به جام تختی گفت: پرویز هادی که جزو کشتی گیران خوب و قابل احترام ما است، بعد از آنکه در آسیایی هند طی یک غافلگیری به حریف قزاقستانی باخت و به برنز آسیا رسید، در انتخابی تیم ملی به دو جوان ما یعنی امین طاهری و امیرحسین زارع در کشتی رودررو باخت و بعد هم دیگر در هیچ میدان و اردویی حضور نداشت و عملاً از گردونه خارج شد. او هیچ درخواستی برای شرکت در اردوها به کادر فنی و فدراسیون ارائه نداده ولی اگر قرار است هادی کشتی بگیرد درخواستش را مکتوب به فدراسیون بدهد می‌تواند در جام تختی کشتی بگیرد و به چرخه جهانی نروژ برگردد. جام تختی اولین مرحله از انتخابی تیم ملی برای جهانی نروژ است که در سالن آزادی تهران برگزار می‌شود.